Onlinemalerskolen og Børnefonden

børnefonden fotoDa jeg var ung ville jeg rigtig gerne rejse ud i verden og hjælpe dårligere stillede til en bedre tilværelse og være med til at gøre en forskel.

Det lå så ikke i kortene at jeg skulle det, men jeg har altid prøvet så godt jeg kunne, at hjælpe hvis jeg kunne. ….MEN jeg har hele tiden gerne ville gøre det bedre end det … gøre en forskel.

Rent faktisk er jeg jo ret priviligeret, bare det at jeg er dansker og lever i Danmark – trods alt!

Men jeg er jo ” bare ” et helt almindeligt menneske og derfor begrænser det jo hvad jeg kan bidrage med rent økonomisk, som det jo gør for de flestes vedkommende.

Jeg har altså ikke bare så jeg kan give et multimegastort beløb til fattige lande og fattige børn, men som en del af en lang række virksomheder i Danmark der støtter Børnefonden, kan jeg være med til at hjælpe og med til at

løfte nogle fattige mennesker op på et niveau, der svarer til hvor de fleste af os er i Danmark.  Altså  være med til at hjælpe andre mennesker  i denne verden til at få et mere værdigt  liv.

Her på www.onlinemalerskolen støtter vi Børnefonden og det er du automatisk  med til hver gang du køber en et produkt ,en ydelse  eller et medlemsskab til klubben.

Jeg har nemlig besluttet at , hver gang der købes noget på siden , går der 22 kr. til denne organisation og  ja , – så gør jeg da lidt.

Og det vil faktisk sige at du jo også kan være med til at hjælpe, for når du vælger at være en del af onlinemalerskolen, er du automatisk med til at hjælpe.

På medlemssiden kan du se hvilke børn el. hvilke projekter onlinemalerskolen støtter ligenu.

SÅ SPRING nu bare ud i det  – Bliv en  del af siden her på den ene eller den anden måde – LÆR at male dine egne kunstværker  – VÆR  med til at støtte Børnefondens arbejde og  VÆR med til at gøre en forskel.

Kærlig hilsen  fra Majbrit Bartholdy