Lær at tegne og male er også for børn og unge hos billedkunstner Majbrit Bartholdy i Ateliet i Slangerup

Lær at tegne for børn - tegne og male undervisningKan du li at tegne og male ? Og vil du gerne være bedre? Eller  er du nybegynder og vil du gerne lær e at tegne og male? Så kom og lær det her.

Vil du gerne lære at male med akrylmaling og starte rigtigt op , så du ikke skal slåes alene med dit maleri?

Har du lyst til at lær e at tegne og male på et lille hold, der mødes hver uge og tegner og maler sammen?

Så kunne Atelierundervisning være noget for dig.

Her er plads til både begyndere og mere øvede, idet undervisningen er individuel og tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og det nivau

du er på. Så selv om du kommer på et hold, er det hver enkelt elevs behov det handler om.

Lær at tegne og male undervisningHar du lyst til kun at få undervisning i tegning, skal du ikke nødvendigvis også male eller omvendt – Du bestemmer helt selv, hvad du vil lære. Nogen vælger begge dele og arbejder med ex. tegning den første time og dernæst maleundervisning og andre arbejder med tegning i en periode og går derefter over til maleriet og andre igen, maler eller tegner. Så det er altså helt op til dig.

Der vil være inspiration til alle og alle er velkomne og vi snakker om hvad du kunne tænke dig at lære hen af vejen

Undervisningen er altså individuel, så derfor kan alle være med, uanset forudsætninger, så hold dig endelig ikke tilbage hvis du er helt nybegynder.

Det er både sjovt, inspirerende og udbytterig undervisning!

Så kom glad, lær at male  og vær sammen med andre der nyder at lær e at male og være kreativ i maleriet.

Lær at tegne og male undervisningVi arbejder  blandt andet med:

Farvelære

Lys og skygge i maleriet

Perspektiv – hvor du lærer om perspektiv og forhold i dit maleri – og hvordan du skaber dybde i dit maleri.

Og du bliver guidet og får hjælp til alle igennem dine malerier – jeg hjælper dig alt det du har brug for.

LÆr at tegne og male undervisningOg så tegner og male r vi ellers alt mellem himmel og jord

Vi arbejder intensivt på malerierne fra start til slut, men vi hygger os også med kaffe,te og boller.

Saftevand til børnene

Hvornår?

Hver mandag eller tirsdag afhængig af hvilket hold du har tilmeldt dig.

Ateliet er lukket Juli, august og december samt alle helligdage.

Lær at tegne og male undervisning Hvem?

– Alle børn fra 9-10 år  – 12år , som elsker at tegne og/eller male… eller rigtig gerne vil lære det

– Alle teenager fra 12 –  17 , som elsker at tegne og/eller male… eller rigtig gerne vil lære det

– Alle voksne (18+)  der ønsker at udforske akrylmaleriets forunderlige verden og som elsker at tegne og/eller male…    eller rigtig gerne vil lære det

Hvor meget?

Det koster 625 kr. om måneden for 2 timer om ugen for børn og unge

Og 825 kr. om måneden for 3 timer om ugen for voksne.

ær at tegne og maleSkal man selv have materialer med?

Ja du skal selv have materialer med, – når du har tilmeldt dig, sender jeg dig en materialeliste over alt hvad du har brug for.

Hvad binder jeg mig for?

Når du betaler her på siden, betaler du for 1 måned af gangen og du binder dig kun for 1 måned af gangen.

Du kan til enhver tid melde dig ud igen via din faktura, hvor der står Stop Abonnement.

Ellers bliver du bare trukket hver ny måned du fortsætter med undervisningen.

Hvor?

Vil du være med ? Så kom og lær at tegne og male,

I mit atelier

Svaldergade 1, 3550 Slangerup

Mandag aften kl.  18.30 – 20.30               12 – 18 år                  Tilmeld dig her

Tirsdag eftermiddag kl 15.30 – 17.30 –  børn fra 9 – 12 år     Tilmeld dig her

Tirsdag formiddag kl. 10 – 13                   voksne 18 +               Tilmeld dig her

Tilmelding og yderligere oplysninger til Majbrit Bartholdy tlf. 47380738 eller via onlinemalerskolen@gmail.com

De her malerier er lavet af tidligere elever der har gået hos mig.
Lær at tegne og male

Lær at tegne ogmale