Prøv 7 dage gratis Malekurser i akrylmaling – i medlemsklubben

Malekurser i akrylmaling i Online Medlemsklubben

Vil du gerne lære at male dine egne malerier og har du lyst til at forsøge dig i et onlineforum, så er onlinemalerskolen`s medlemsklub måske noget for dig.

Du vil igennem et medlemskab kunne lærre masser af teknikker og får hver måned nye malerkurser i akrylmaling eller en ny udfordring, som du kan arbejde med og igen snakke med de andre om og/eller få feedback på af mig.

Her vil du kunne møde andre medlemmer, som du kan sparre med og der er mulighed for at få feedback af mig, Billedkunstner Majbrit Bartholdy, på dine malerier hver måned.

I klubben er der også gode medlemstilbud, der bliver lagt på løbende når de kommer til onlinemalerskolen.

Der er masser af tips og fiduser på siden og malekurset i akrylmaling ” Kom godt igang med akrylmaling” ligger som en fast del på siden, hvilket gør det muligt for selv helt nybegyndere at være med.

Medlemsklubben sponser desuden udsatte børn igennem Børnefonden.

Kom og vær med i en spændende malerklub og få nye malekurser i akrylmaling hver måned.

Prøv klubben gratis i 7 dage  og kom igang om 2 minutter

Malekurser akrylmaling

Her Lærer du at male med akrylmaling via online malekurser

Får du nye malekurser i akrylmaling / el. udfordring hver måned

ER der løbende tilbud .

Div. tilbud fra farvehandleren.

Tilbud på workshops

ER der et medlemshjørne:

Hvor medlemmer kan sparre med hinanden

Får du Feedback:
Du få personlig feedback i form af mail, på indsendte fotos af dine malerier.

ER der masser af Tips og fiduser:
I form af små gratis vidiofilm eller tekster.

Bliver du ajourført om Kunst:
Oplysninger om nogle aktuelle udstillinger rundt i landet,
så du kan følge lidt med i hvad der foregår i den danske kunstverden.

Prøv klubben 7 dage gratis og kom igang med online malekurser i akrylmaling allerede i dag.

Du melder dig nemt ud igen,hvis det ikke er noget for dig  – så hvad har du at tabe? Du skal bare sørge for at melde dig ud inden de 7 dage udløber, derefter koster det 149kr. / 28 dag.

Malekurser akrylmaling

Derefter kun 149 kr. pr. 28. dag.

Sikkert betalingsted via Simplero og Nets. Betal trygt med dit kort her.

Opsigelse efter 1. betalingsperiode 28 dage.