Handels og abonnementsbetingelser

Billedkunstner Majbrit Bartholdy

Kontakt : kontakt@onlinemalerskolen.com

Produkter og tjenester udbydes af: Majbrit Bartholdy  www.Onlinemalerskolen.com
Majbrit Bartholdy forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Brugsaftale:
Kurser der købes, er udelukkende henvendt til Dig personligt og må kun benyttes af Dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for Dig, eller tredjepart, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Der må kun citeres –   Som kunde er det Dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Ved køb af onlineprodukt købes 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. Det er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Majbrit Bartholdy Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre/se dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Majbrit Bartholdy`s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Der er ingen tilbagebetaling af abonnementer på onlineprodukter.

Salg og levering:

Der kan betales med Visa/Dankort – Mastercard.
Levering af online-materiale sker som oftest i løbet af få minutter. Levering sker ved adgang til download via link tilsendt i e-mail.

Fysiske produkter

Levering af øvrige produkter foregår oftest med GLS  efter registreret betaling.

Udgiftent til GLS er kundens og maleriet vil først blive sendt når beløbet er registreret.

Alle priser er i danske kroner, medmindre andet er angivet.

Garanti, reklamation og fortrydelsesret:
Varer som er skadet under forsendelse.

Tjek venligst altid dine varer ved modtagelsen. Hvis en vare er behæftet med synlige fejl og mangler, eller er blevet skadet under forsendelsen, skal du indenfor 24 timer eller senest indenfor førstkommende hverdag kontakte mig på kontakt@onlinemalerskolen.com el. tlf. +506 89056336  så bytter jeg varen uden fragtomkostninger for dig.

Der er ingen returret på digitale produkter!

På Majbrit Bartholdy`s digitale produkter, er der ingen returret. Dette gælder alle digitale produkter (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen.

Det er som udgangspunkt muligt og tilladt at se, høre, downloade (når dette er muligt) og udprinte onlinemateriale så ofte det ønskes. I tilfælde af at sitet nedlægges eller kontoen lukkes, vil der så vidt muligt gives forudgående besked om dette i god tid, så det er muligt at hente alle de ønskede data forinden.

Abonnementsaftale:
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding, efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement, ved at logge ind på din konto og selv afbryde abonnementet eller via den sidste faktura.

Ønsker du at forny dit kortnummer, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Vi forbeholder os ret, til at lukke for adgang til medlemssites uden varsel i tilfælde af upassende adfærd f.eks. i diskussionsforum. I sådanne tilfælde refunderes et beløb svarende til prisen for det antal dage i den pågældende måned, der er betalt for.

Øvrigt:
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Majbrit Bartholdy. Ved køb opnås udelukkende ret til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Jeg underviser udfra egne erfaringer og kreativt virke som billedkunstner igennem 45 år og min undervisning skal betragtes som hjælp ,støtte og inspiration, der stilles til rådighed, hvor hvis man bruger disse burde blive bedre til at male, uden der dog gives nogen form for garanti