Lær at male en baggrund med bløde overgange

Lær at male med akryl  –

Teknikker til at male bløde overgange.

Billede til baggrund æbleblomsterSom titlen siger er Lær at male med akryl – teknikker til at male bløde overgange,  et onlinekursus hvor du kommer til at lære hvordan du maler de fineste overgange i dit maleri. Du kan bruge teknikken i dine baggrunde, men også alle mulige steder i dit maleri, hvor du har brug for bløde overgange.

Baggrunden er jo lige så vigtig som selve forgrunden i maleriet og den skal bare ligesom være der, uden at være den der dominerer. Samtidig må den gerne fremstå som lækker, blød og medflotte  de her superglidende overgange.

Det kan være svært at få det til bare at glide, og derfor er det rigtig godt at teknikken i orden.

Og det er jo med bløde overgange, som med så meget andet:

Hvis man ved hvordan man gør, er det nemt nok, men hvis man ikke ved det kan det volde en SÅÅ mange problemer, at man måske til sidst opgiver.

I online kurset “lær at male med akryl – teknikker til bløde overgange” kan du hente rigtig god hjælp til, hvordan du nemmest maler bløde overgange i dit maleri.

Der vises materialevalg og farveblandinger til netop denne baggrund , men du kan jo vælge alle mulige andre farveblandinger og bruge teknikken i dem.

Du guides  igennem hele forløbet og ender ud med at have en god baggrund til dit maleri, som du kan bruge til en valgfri forgrund.

Baggrunden kan nemlig bruges til rigtig mange motiver, men er oprindeligt malet til maleriet fra filmen med æbleblomster, så har du købt filmen ” Mal et maleri med æbleblomster , har du denne del i forvejen.

Der er mange der har svært ved at male bunden, siger de. Denne film er også god til dig der har svært ved “bunden”  i et maleri.Jeg kalder bunden for baggrunden – så det er bare for lige at du ved hvad jeg mener når jeg siger baggrunden.

Teknikken kan også bruges til alt mulig andet, hvor der skal bruges fine overgange imellem farverne og toneforskellene og der er jo rigtig mange malerier hvor den er en del at maleriet.

Der males med akryl maling, hvor det er muligt at lægge nye lag på gamle, igen og igen.

Et godt kursus til dig der vil lær e at male med akryl – Teknikker til bløde overgange

Filmen kan downloades umiddelbart efter køb:

Køb online malerkurset  Lær at male bøde overgange nu

  Pris  kun 99 kr.  

koeb film her knap            Visa_online mastercard dankort

Sikkert betalingssted via Simplero og Nets. Betal trygt med dit kort her.