Lær at male figurationer.

Lær at male figurationer med masser af farver og ufordring til fantasien Maleri med figurationer i mange farver Det er sjovt at male figurationer og fantasien bliver udfordret, når man kaster sig ud i denne kunstart.

Tanken bag Det er tanken med dette maleri at alt skal kunne ses, stadig selvom meget er overladt til egen fantasi og man udfordres til egne tanker, assorsiationer og ideer og der er så meget at se på at man aldrig bliver træt af at se på det. Det spræller og emmer af energi og farverne er glade og afstemte efter hinanden  og man bliver helt glad i åget af at kigge på det.

Det er så sjovt at male figurationer Det er simpelthen også så skægt at male malerier på denne måde – alt kan ske og man ved slet ikke, hvor man ender. Spring ud i det og tilbring en masse fornøjelige timer foran staffeliet og med dette glade tema. Jeg er sikker på at du vil hygge dig og finde på helt dine egne figurer og helt dine egne farvesammensætninger. Hvert et maleri vil blive helt unikt , da vi tænker og er kreative på forskellig måde. Lad dig inspirerer af dette maleri og lad din egen kreativitet blomstrer med masser af farver og masser af figurationer.

På kurset ” Lær at male figurationer” Du vil i dette online – malerkursus lære  hele opbygningen af denne måde at male malerier på og du lærer, hvordan du får det hele til at stå knivskarpt, uden at gå på kompromis med helheden. For det er vigtigt at alt kan ses og intet gemmer sig i mængden af figurationer. Prøv det – jeg ved du vil få det skægt .

Pris kun 199 kr .

Lær at male med akrylmalingLær at male med akrylmalingLÆr at male med akrylmalingJCB og China UnionPay Sikkert betalingssted via Simplero og Nets. Betal trygt med dit kort her Lignende kurser: Lær at male kubistisk