Lær at male i 3D

Onlinemalerskolen lukker d.15.november 2021

SPAR 50 % på alle  undervisningsfilm

fra d.8. oktober – til og med d.15 november.

Prisen fratrækkes alle kurser i betalingsdelen.

Hvis du køber for 1000 kr. el. mere, får du film for det samme beløb gratis.

Jeg kontakter dig, efter købet er effektueret.

HUSK AT DOWNLOADE FILMENE EFTER KØB: EFTER

D: 16 november kan de ikke downlodes mere.Lær at Male i 3D.

Fodbold 3DAt male i 3D kan gøres i mange forskellige motiver og her er der valgt en fodbold.

Fodbold er jo i den mest udbredte sport i verden og nok den sport der også kan få flest mennesker op ad sofaen på både den ene og anden måde.

Derfor har det også været oplagt at male denne bold, men ikke fordi man ikke kan vælge andre emner til at mal 3D, mere fordi fodbolden er rund og med 5 og 6 kanter og det i sig selv er godt at kunne beherske, når man gerne vil kunne male.

Derudover er der kvadrater lagt ind i baggrunden, der kræver en præsis hånd,  så det ikke “hopper” og samtidig giver et spil op til 5 og 6 kanterne i fodbolden. Så det er en rigtig god øvelse i at male tern og på den måde blive mere sikker på hånden.

At mal e 3D betyder at der er 3 dimentioner i maleriet og i dette maleri er dimentionerne et underlag (ternene) en underside eller mellemrummet mellen bolden og underlaget og en overside af bolden og man får en klar fornemmelse af at kunne få en hånd under bolden, hvis man ville det.

Det er altid godt at arbejde med forskellige ting i sit maleri, for jo flere ting man kan male, jo flere teknikker behersker man, hvilket betyder at man jo kan kombinere og lægge flere og flere emner ind i et maleri.  – Så betragt altid  dit arbejde med maleriet som en proces, der skal føre dig videre i det at blive en god maler.

Mal 3D er et spændende maleri at male og der er jo altid frit valg til evt. at lægge andre ting ind i maleriet også.

Køb kurset Mal 3D her

Pris kun  149kr.  –  Minus 50% – Fratrækkes i betalingsdelen.