Male med spartel

Lær at male med spartel

Lær at male med spartel.

Male med spartel

Male med spartel? Kan man det?

De fleste tænker at når man maler malerier så bruger man en pensel, men der er i virkeligheden rigtig mange måder man kan male på.

Man kan bruge fingrene, munden, tæerne, klude, skabeloner , selvfølgelig pensler og også en spartel og det er lige netop det dette kursus handler om…

At male med spartel !

Det er sjovt at male med spartel , for der er  rig muligheder for lave rigtig mange effekter med den og sætte sit helt personlige præg på det.

Og hen af vejen som du bliver god til det, kan du begynde at experimentere mere med det.

Kursusindhold.

Dette kursus indeholder teknikker til at male med spartel i akrylmaling.

Der findes rigtig mange forskellige måder at male med spartel på – her vises èn metode til at opnå den bløde effekt med masser af lag og hvordan du hele tiden kan ændre på udtrykket i malerie. I denne undervisningsfilm vises du farveblandinder til netop dette maleri, men du bestemmer selvfølgelig selv hvilke farver du vil have i dit maleri.

Du guides igennem maleriet og lærer at male det med spartel ved, at du ser mig male og hører mig kommentere på hvad jeg gør og der deles ud af tips undervejs i processen. Ved at følge mig lærer du at male et maleriet i filmen og kun med spartlen.

Hvordan undervisning online?

Du undervises via undevisningsfilm online, hvilket betyder at du kan lade dig undervise når du vil og hvor du vil, hvilket giver dig frihed til at vælge undervisning, når du har tiden og lysten.

Du kan hele tiden spole frem og tilbage i filmen, sætte på pause ex.

Du skal som sagt bare lade dig guide.

Filmen kan du downloade umiddelbart efter køb og kan blive din for evigt om 5 minutter.

Pris kun 299 kr.     

koeb film her knap