Læg lys og skygge i maleriet

Læg lys og skygge i dit maleri

– lær maleteknikker med akrylmaling

 

lys og skygge stillbillede

Det  er godt at kende til maleteknikker med akrylmaling.

Forestil dig at der ikke var nogen skygger! Forestil dig at der ikke var noget lys! – Det er noget der har været her i hele dit liv og det er ikke sådan noget du  egentlig går og tænker så meget på. Det er bare noget der er der og først når det ikke er der, vil du kunne se at der er noget galt.

Og det er fuldstændig det samme når der mangler det en eller det andet i et maleri. Vi kan se der er noget galt.

Eller hvis skyggerne er lagt forkert i et maleri så kan vi også se at der er noget galt – måske kan vi ikke se hvad der er galt – bare at der er noget galt.

Derfor er det vigtigt at vide noget om hvordan lys og skygge skal placeres i forhold til hinanden i maleriet og det er det denne film vil føre dig ind i  – nemlig i lyset og skyggernes verden og viser dig af hvordan du bruger af disse i dit maleri.

Lyset og dermed skyggerne er en naturlov og det er vigtigt at have viden om dette fænomen i vores virke med maleriet.

Jeg viser dig i filmen, en gennemgang af forskellige ting der giver skygge på forskellig måde og derudover vil du se mig lægge skygge på nogle meget naive tegninger der derefter får liv og giver mening, når skyggerne er lagt rigtigt.  Disse tegninger er lavet til et øveark, som følger med og er gode at arbejde med, så du bliver bedre til at placere lys og skygge i dit maleri.

Film + øveark til downloading

Pris  kun 99 kr.                                       

 koeb film her knap