Tilmeld kunstner

Hej og fedt at se dig her!

Tænker det er fordi du maler fede malerier og slet ikke kan lade være?

For du har en passion for at male?

Og så er du talentfuld?                            

Og du vil gerne sælge  dine malerier?

Du behøver ikke være uddannet på en kunstskole for at være god, så tilmeld dig bare og lad os se på det. Er du i tvivl om du har hvad der skal til så send os lidt materiale i form af fotos af nogle af dine malerier og lad os se på det. Og så tager vi den derfra.

Her er betingelserne for at du kan kan udstille i Onlinemalerskolens galleri.

Hvad koster det?

Det koster 1250 kr. inclu. moms pr. år at have din profil og dine værker liggende til salg  i Onlinemalerskolens Galleri, gældende fra den dato du tilmelder dig.

Beløbet includerer selve oprettelsen, og løbende opdatering af dine værker. Du faktureres 1 år forud og kontigenten fornyes automatisk, med mindre du opsiger kontrakten. Opsigelse skal ske senest 1 måned før perioden skal fornyes igen.

Skal man være medlem på onlinemalerskolen?

Ikke nødvendigvis, men det er da dejligt hvis du er.

Skal dine malerier være hos os?

Nej du beholder selv dine malerier og binder dem ikke hos os.

Det betyder at du frit kan sælge dine malerier andre steder og betaler intet salær hertil hvis du sælger andre steder fra – du skal bare gives besked hos os, da salget her foregår online og et maleri nødigt skulle sælges 2 gange, til irritation for alle, incl. kunderne.

Da vi kun ønsker at sælge kvalitet, forbeholder vi os retten til ikke nødvendigvis at oprette alle de malerier du sender fotos og info på.

Du sender mails til onlinemalerskolen@gmail.com, når du har ændringer blandt dine værker – f.eks. hvis du har nye malerier til salg, eller har solgt malerier, der er til salg på Onlinemalerskolen.

Når du sælger et maleri gennem onlinemalerskolen, falder der et salær på 20% af salgsprisen til os.

ER du seriøs, så tilmeld dig og bliv tilknyttet som kunstner nu.

tilmeld dig her knap